• condair rs_párásító
  • condair rs_párásító
  • condair rs_párásító
  • condair rs_párásító
  • condair rs_párásító
  • condair rs_párásító

Légnedvesítés CONDAIR RS párásítóval

Merülőforralós gőz-légnedvesítők szabadalmaztatott vízkőkezeléssel

 

Műszaki innováció, amely a vízkőproblémát megoldja

A szabadalmaztatott vízkőkezelés eltávolítja üzem közben a kivált ásványokat a gőzhengerből, és azokat automatikusan az e célra szolgáló vízkőgyűjtő tartályba juttatja. A keletkező vízkőrétegek így folyamatosan eltávolításra kerülnek a gőzhengerből.
A vízkődarabok egy külső vízkőgyűjtő tartályban gyűlnek össze, és abból kényelmesen kiüríthetők. A karbantartási munkák ezáltal messzemenően csökkennek, és az üzembiztonság maximálisan garantálható. A szabadalmaztatott vízkőkezelés így rövid karbantartási időket és hosszú élettartamot biztosít az RS gőz-légnedvesítőknek.


Könnyű tisztítás és egyszerű karbantartás 

A külső vízkőgyűjtő tartály révén a karbantartási intervallumok rendkívül hosszúak, és a karbantartás során végzendő tevékenységek a minimumra csökkennek.
A vízkőgyűjtő tartály külső elhelyezése a készülék alatt a jó hozzáférést teszi lehetővé. Ott az a készülék házának kinyitása nélkül le vehető és üríthető. A karbantartási munkákat így egyszerűen és gyorsan el lehet végezni.


Innovatív ürítőszivattyú

A vízkőlerakódások nem csak magában a légnedvesítőben nemkívánatosak, az épület lefolyóvezetékeiben is problémák jelentkezhetnek, ha még vízkőmaradványok vannak az öblítővízben. Ezek a csőkeresztmetszetet leszűkíthetik és elzárhatják. Az RS gőz-légnedvesítőknél ezért az ürítőszivattyú a vízkőgyűjtő tartály fölött van elhelyezve. A vízkőlerakódások lesüllyednek a gyűjtőtartályba, és ott összegyűlnek. Ezáltal a szivattyú nem szív fel maradványokat, így ezek nem juthatnak a lefolyóvezetékekbe. 
Az ürítőszivattyú elhelyezése védi az épület lefolyórendszerét a nemkívánatos és problémás vízkőlerakódásoktól.


Optimálisan átlátható folyamat

A Condair érintőképernyős vezérlőjével minden készüléket és folyamatadatot figyelemmel kísérhet. A működési adatok valós időben és a részletes adatelőzmények segítségével előhívhatók.


Precíz szabályozás az érintőképernyős vezérlővel

A gőzteljesítmény elektronikusan szabályozható 0 és 100% között, ami maximális szabályozási pontosságot és a gőzleadás maximális pontosságú vezérlését teszi lehetővé.
Az egyéni követelményekhez két készülékváltozat áll rendelkezésre: 

  • RS Visual – a bárhol használható készülék
  • RS Process – a legnagyobb szabályozási minőséget adó készülék 

 

Tökéletes csatlakozás az épületfelügyeletre

Az RS sorozatú gőz-légnedvesítőknél egy interfész a szokásos épületfelügyeleti rendszerekhez (Modbus és BACnet) a standard szállítási terjedelemben található.