• D&B elszöv minősítés
  • D&B elszöv minősítés

Ismét a legmegbízhatóbbak között

A Dun & Bradstreet nemzetközi pénzügyi minősítő intézet minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján.
Így került kiválasztásra az ELSZÖV-Automatika Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Az „AAA” minősítéssel és gold fokozattal idén is megkaptuk a legnagyobb elismerést, amit egy piaci szereplő kaphat és ami azt jelzi, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
Mivel a  Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy az ELSZÖV-Automatika Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

 

Bisnode tanusitvany

 

Korrekt üzleti magatartás és elhivatottság a pénzügyi teljesítéseinket illetően is

Megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk.
Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, beszállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely manapság egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban.
Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében.

Hogyan történik a minősítés folyamata?

Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mint pl. mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. Továbbá figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.